Tilfør produksjonen

DET LILLE EKSTRA

Vi har mange kunder som ønsker å synliggjøre promoteringen sin med noe «utover det vanlige». Timelapse er ikke lenger et ukjent begrep, men fremdeles en nisje innenfor medieverdenen.

Det trenger ikke være veldig omfattende eller koste mye penger å produsere timelapse. Vi tør å påstå at nesten ethvert prosjekt du eller din bedrift har gående egner seg for timelapse. Det gir rett og slett en unik effekt man ikke oppnår på annen måte.

Her kan du se omfanget i noen av prosjektene vi har holdt på med, men husk at det bare er kreativiteten som setter grenser!

Garasjeprosjekt

Her brukte vi et helautomatisert timelapsesystem for å dokumentere 2 uker av oppsettingen av en ny garasje. Kunden ville bruke dette i reklamesammenheng på sosiale medier som et supplement til tradisjonell video og bilder.

// Heen Bygg & Innredning AS

Boligstyling

Kunden ville vise hvordan de styler en bolig for salg. Boligstylingsfirma brukte 4 timer og det hele ble kortet ned til omtrent 40 sekunder timelapsevideo. På dette prosjektet brukte vi en motorisert skinne for å få med mer av rommet.

// PeneRom Boligstyling AS

Rigging av idrettsarrangement

Klubben brukte 4-5 timer på å rigge denne idrettshallen for utstyr og apparater i forkant av en turnskole. Fotografering og video i idrettshaller er krevende pga. vanskelig lysforhold. Timelapse fjerner problematikken da alle innstillinger styres manuelt under kontrollerte forhold.

// Nøtterøy Turn

Turnskole reklamefilm

I denne reklamefilmen for idrettsklubben er det brukt høykvalitetsvideo som muliggjør saktefilm og utsnitt av detaljer. Det er brukt en kameravogn for å få jevne bevegelser og for å kunne følge motivet. Opptak pågikk over 4 dager med èn kameramann.

// Nøtterøy Turn

Kledning av enebolig

Byggefirma ønsket å dokumentere rask og effektiv kledning av en ny enebolig. Omtrent en dags arbeid ble kortet ned til drøye 15 sekunder i et format som passer like bra på nettside som på Instagram. Her brukes en motorisert skinne for ekstra effekt.

// Heen Bygg & Innredning AS

Takbygging

Flott måte å dokumentere noe som tar lang tid oppsummert i noen få sekunder. Byggefirma monterte takstoler på en ny enebolig og det ble gjort opptakk fra tidlig på morgenen til sent på dagen.

// Lokalt byggefirma

Vekst av planter og blomster

Kombinasjon av video, timelapse og en klype kreativitet kan gi markedsføringen det lille ekstra slik at man skiller seg ut fra mengden. Timelapsen av denne planten som (av intensjon) nesten takket for seg selv tok 36 timer!

// Morsomt prosjekt

Ta kontakt.

Ring 911 65 208 | kristoffer@molvigmedia.no
Molvig Media
Orgnr. 920671772, Tønsberg

Seksjon 1

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Click Here

Seksjon 2

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Click Here
WordPress Image Lightbox Plugin