Tilfør produksjonen

DET LILLE EKSTRA

Vi har mange kunder som ønsker å sprite opp promoteringen sin med noe «utover det vanlige». Timelapse er ikke lenger et ukjent begrep, men fremdeles relativt lite sett.

Det trenger ikke være veldig omfattende eller koste mye penger å produsere timelapse. Vi tør å påstå at nesten ethvert prosjekt du eller din bedrift holder på med på en eller annen måte egner seg for timelapse. Det gir rett og slett en unik effekt man ikke oppnår på annen måte.

Her kan du se omfanget i noen av prosjektene vi har holdt på med.

Kledning av enebolig

Byggefirma ønsket å dokumentere rask og effektiv kledning av en ny enebolig. Omtrent en dags arbeid ble kortet ned til drøye 15 sekunder i et format som passer like bra på nettside som på Instagram. Her brukes en motorisert skinne for ekstra effekt.

// Heen Bygg & Innredning AS

Boligstyling

Kunden ville vise hvordan de styler en bolig for salg. Boligstylingsfirma brukte 4 timer og det hele ble kortet ned til omtrent 40 sekunder timelapsevideo. I dette eksemplet brukte vi en motorisert slider for å få med mer av rommet.

// PeneRom Boligstyling AS

Rigging av idrettsarrangement

Klubben brukte 4-5 timer på å rigge denne idrettshallen for utstyr og apparater i forkant av en turnskole. Fotografering og video i idrettshaller er krevende pga. vanskelig lysforhold. Timelapse fjerner problematikken da alle innstillinger styres manuelt under kontrollerte forhold.

// Nøtterøy Turn

Turnskole reklamefilm

I denne reklamefilmen for idrettsklubben er det brukt høykvalitetsvideo som muliggjør saktefilm og utsnitt av detaljer. Det er brukt en kameravogn for å få jevne bevegelser og for å kunne følge motivet. Opptak pågikk over 4 dager med èn kameramann.

// Nøtterøy Turn

Bygging av garasje

Her er det brukt et helautomatisert timelapsesystem som gjorde opptak over 2 uker som dokumenterte deler av byggingen av en garasje. Kunden ville bruke dette i reklamesammenheng på sosiale medier som et supplement til tradisjonell video og bilder.

// Heen Bygg & Innredning AS

Ta kontakt.

Ring 911 65 208 | kristoffer@molvigmedia.no
Molvig Media
Orgnr. 920671772, Tønsberg

WordPress Image Lightbox Plugin